

New Student Orientation 2017

Agenda

Day 1: Wednesday 30th August 2017

Time			Duration
8:30 - 8.37	Welcome and Introduction	Head of School	7 minutes
8:40 - 9.20	Introduction to the IBDP	DP Coordinator	20 minutes
9:25 - 9.45	introduction to Cambridge	Cambridge Coordinator	20minutes
9:50 - 9. 57	A speech by the Student Council President	Ngouongo Cynthia	7minutes
10:00 - 10.20	School Policies	DP Coordinator	20 minutes
10:25 - 10.35	A speech by the Parents' representative	Madam Evina	10 minutes
10:40 - 11.10	IB and Cambridge Leaner Profile	Navti	30 minutes
11:15 - 11.22	A Choreographic Dance	Dance Club	7 minutes
11:22 - 12.30	BREAK	BREAK	
12:30 - 12.50	Assessment in the IB	DP Coordinator	20 minutes
12: 55 - 13.15	Assessment in Cambridge	Yadjanni	20 minutes
13:20 - 13.45	School Calendar and Schedule	Mumeleuh	30 minutes
13:50 - 14.10	Presentation on Yale	Dusenge, Goune, Keumoe	20 minutes
14:15 -	Q and A	ALL	

Day 2: Thursday 31st August 2017

8:30 - 9.15	Approaches to Teaching and Learning in the IBDP	Mendi	15 minutes
8:20 - 8:35	Approaches to Teaching and Learning in the Cambridge	Ningo	15 minutes
8:40 - 11.10	Group Briefs	Tan, Abam, Mumeleuh,Ngonga	2hrs 30minutes
11:15 - 11:45	Game	Coordinated by Dzangba	30 minutes
11:50 - 12:10	Presentation of Summer Study Tour	Chokote, AsanganaNkontchou Ryan	20 minutes
12:10 - 13:10	BREAK		60 minutes
13:10 - 13:25	CAS Presentation	Ngonga	15minutes
13:30 - 13:45	Subject Selection in the IB	Mendi	15minutes
13:50 - 14:05	Subject Selection in the Cambridge	Yadjanni	15 minutes
14:10 - 14:25	NBA Basket Ball without Borders	Ngue Maria Claudia	15 minutes
14:30 -	Q and A	All	